15 mei 2017

Zakelijk nieuws-Overname

In opdracht van een ondernemer uit Lisse heeft een consultant van onze stichting onlangs een onderzoek uitgevoerd naar de levensvatbaarheid van zijn winkel en een voorstel te formuleren aangaande noodzakelijke aanpassingen en/of assortimentsuitbreiding.

Uit het onderzoek is komen vast te staan dat voor een verdere verantwoorde exploitatie de samenwerking met een sterke partij wenselijk moet worden geacht.

In overleg met de ondernemer is besloten om in gesprek te gaan met een onderneming die in eerder stadia had aangegeven geïnteresseerd te zijn in een overname.

Na een aantal gesprekken is er overeenstemming bereikt met de overname kandidaat en zijn de activiteiten per de 1e mei j.l. overgegaan met als bindende voorwaarde dat de verkopende ondernemer bij de overnemende partij per 1 juni a.s. officieel in dienst treed.

About Stichting SHDB