Juridische en financiële hulp Voorhout

Je staat er niet alleen voor

Ben je in Voorhout op zoek naar schuldhulp of juridisch advies? Dan ben je op de juiste website aanbeland! Bij Stichting SHDB hebben we ruime ervaring schuldhulpverlening. Wij helpen iedereen in Voorhout, zonder aanzien des persoons. Heb je nog geen schulden maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het orde brengen van je administratie? Of kamp je in Voorhout al een tijdje met grote geldproblemen en heb je ook al een (onsuccesvol) minnelijk of wsnp-traject doorlopen? In alle gevallen staan onze medewerkers voor je klaar! En voor we het vergeten: ook voor juridische dienstverlening kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht! Lees hieronder meer over onze schuldhulp en juridische hulp.

Op weg naar een schuldenvrij bestaan met budgetbeheer in Voorhout

Als je in Voorhout kampt met schulden wil je daar natuurlijk graag zo snel mogelijk vanaf. Wellicht heb je het echter al gemerkt: dit is helaas een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met onze schuldhulpverlening hoef je de weg richting een schuldenvrij bestaan niet alleen af te leggen! Op het gebied van schuldhulp wij vooral gespecialiseerd in budgetbeheer.

Als je kiest voor budgetbeheer door Stichting SHDB regelen wij verschillende zaken voor je. Zo maken wij afspraken met je schuldeisers over een afbetalingsplan. En met jouw inkomen betalen we ook al je vaste lasten. Natuurlijk doen wij alles in overleg met jou. Zo weten zowel jij als wij wat we gedurende het proces in Voorhout van elkaar mogen verwachten. Ben je vanwege schulden gedagvaard? Ook voor juridisch advies staan onze vakkundige mensen je bij!

Juridische en financiële hulp Voorhout

Ook ondernemend Voorhout kan op ons rekenen voor juridische hulp

Niet alleen particulieren, maar ook ondernemers zijn wij graag van dienst. Wij hebben veel kennis in huis op bedrijfsjuridisch terrein. Enkele voorbeelden van juridische dienstverlening die wij ondernemend Voorhout kunnen aanbieden zijn de volgende:

  • Antwoorden op vragen rond wetgeving
  • Juridisch advies bij geschillen
  • Bemiddeling bij conflicten
  • Het opstellen van algemene voorwaarden
  • Advies bij het opstellen van contracten

Staat hetgeen waar jij op zoek naar bent hier niet tussen? Geen probleem. Ons dienstenpakket op het gebied van juridische hulp is nog veel uitgebreider. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Kom in contact!

Als je behoefte hebt aan schuldhulp of juridische dienstverlening is er in Voorhout geen betere keuze dan Stichting SHDB! Een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan snel contact met ons op via 0252-241400 of info@stichtingshdb.nl. Ook in Voorhout zul je geen spijt krijgen van je keuze voor juridische advies van Stichting SHDB!