Schuldhulpverlening

Een schone lei dankzij Stichting SHDB

Ben je op zoek naar schuldhulpverlening? Maak dan eens een vrijblijvende kennismakingsafspraak met Stichting SHDB! Wij kunnen bogen op ruime ervaring op het gebied van schuldhulpverlening en gaan graag met jouw situatie aan de slag. Ook jij kunt dankzij onze dienstverlening straks weer met een schone financiële lei kunt beginnen!

Een schone lei dankzij Stichting SHDB

Door allerlei omstandigheden is het mogelijk dat je in de schulden bent geraakt. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een scheiding, werkloosheid of ziekte. Maar ook als je structureel gewoonweg meer uitgeeft dan er binnenkomt leidt dat onvermijdelijk tot financiële problemen. Wellicht stapelen de rekeningen zich bij jou inmiddels steeds verder op en ben je het overzicht op je financiële huishouding kwijtgeraakt. Wij begrijpen dat dit veel stress en onzekerheid kan opleveren. Gelukkig is er ook goed nieuws. Want hoe lastig je situatie ook is, wij zijn ervan overtuigd dat er altijd weer een oplossing is. Onze betrokken mensen zijn gespecialiseerd in schuldhulpverlening en hebben al talrijke cliënten geholpen op weg naar een schuldenvrij leven.

Schuldhulpverlening

Onze schuldhulpverlening

Na een eerste kennismaking maken we een analyse van jouw situatie. Hoe sta je er financieel voor? Wat zijn de oorzaken van de geldproblemen? Wie zijn je schuldeisers? Als we dit soort vragen hebben beantwoord kunnen we samen met jou een effectief plan voor schuldhulpverlening opstellen. In de meeste gevallen zal een vorm van budgetbeheer een belangrijk onderdeel van de schuldhulpverlening uitmaken. Dit betekent dat wij (deels) het beheer over jouw inkomen overnemen. Wij betalen je vaste lasten en beginnen met het aflossen van schulden. Wij verzorgen dus ook de contacten met je schuldeisers. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat je nog voldoende overhoudt voor dagelijkse boodschappen. Samengevat betekent schuldhulpverlening bij Stichting SHDB dus:

  • Een uitgebreide analyse van je financiële situatie
  • Een effectief budgetbeheerplan
  • Wij regelen de contacten met je schuldeisers, inclusief betalingsregelingen
  • Wij zorgen ervoor dat je vaste lasten op tijd betaald worden
  • Zeer betrokken medewerkers

Bel ons, schuldverlichting is niet ver weg!

Wellicht aarzel je nog enigszins om een instantie op het gebied van schuldhulpverlening in te schakelen. Wij begrijpen dan ook heel goed dat dit best als een ingrijpende stap kan voelen. En toch zijn wij er zeker van dat je hier geen spijt van zult krijgen. Een afspraak maken voor een vrijblijvend en vertrouwelijk kennismakingsgesprek? Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0252-241400. Liever mailen? Dat kan naar info@stichtingshdb.nl. Wij staan voor op maat gemaakte schuldhulpverlening die gegarandeerd tot resultaat leidt!