Juridische en financiële hulp Lisse

Altijd een oplossing

Zit je met de handen in het haar vanwege schuld en zoek je schuldhulp of juridisch advies? Aarzel dan niet en neem snel contact op met Stichting SHDB! Met onze effectieve werkwijze gebaseerd op budgetbeheer zorgen wij ervoor dat het leven in Lisse er weer wat zonniger uit komt te zien. Overigens kunnen ook ondernemers ons inhuren voor juridische hulp. Wij weten altijd een oplossing te vinden!

Schuldhulpverlening: wij hanteren de menselijke maat

Binnen onze schuldhulp hanteren wij de menselijke maat. Wat betekent dit in de praktijk? Ten eerste stellen wij samen met jou een realistisch budgetplan op. Pas als jij achter het plan staat is er sprake van een overeenkomst. Wij verwachten vervolgens dat jij je verantwoordelijkheid neemt en je verplichtingen binnen de overeenkomst na zult komen. En natuurlijk mag jij dat op jouw beurt ook van ons verwachten. Ten tweede kun je bij ons rekenen op klantvriendelijke, betrokken medewerkers. Bij schuldenproblematiek komen vaak de nodige emoties kijken. En schuldhulpverlening kan een behoorlijk ingrijpende stap zijn. Onze mensen hebben hier begrip voor en houden er rekening mee. Tegelijkertijd zijn wij ook pragmatisch ingesteld en altijd eerlijk in onze adviezen. Bijvoorbeeld voor het type budgetbeheer. Dankzij deze effectieve combinatie van begrip en doelgerichtheid hebben wij al bij veel cliënten uit Lisse financiële zorgen kunnen verminderen, of zelfs helemaal laten verdwijnen!

Juridische en financiële hulp Lisse

Schulden en gedagvaard? Gebruik onze juridische hulp in Lisse!

En ben je in Lisse gedagvaard vanwege een betalingsachterstand? Ook voor juridische hulp staan wij voor jou paraat. Wij helpen bij het beantwoorden van verschillende vragen. Is er wellicht nog een betalingsregeling af te sluiten met de schuldeiser? Of ga je in verweer? En zo ja, doe je dat zelf? En hoe werkt dat precies? Of wil je toch liever iemand inhuren om je te vertegenwoordigen? Ga in Lisse voor onze juridische dienstverlening en wij zorgen voor een optimaal resultaat binnen de omstandigheden!

Ook voor schuldhulp of juridisch advies voor het bedrijfsleven in Lisse

In ons klantenbestand bevinden zich ook talrijke ondernemers uit Lisse en omstreken. Zij huren ons in voor verschillende vormen van juridische dienstverlening en juridisch advies. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bemiddeling bij conflicten
  • Het opstellen van algemene voorwaarden
  • Het opstellen van offertes
  • Hulp bij contact met overheden
  • Kwesties rond contractrecht

Uiteraard kunnen ook ondernemers bij ons rekenen op gespecialiseerd maatwerk!

Bel of mail ons!

Laat ons jou helpen om je financiële, administratieve en/of juridische zorgen in Lisse te verlichten. Bel voor een vrijblijvend en volledig vertrouwelijk kennismakingsgesprek naar 0252-241400. Mailen mag naar info@stichtingshdb.nl. Stichting SHDB is er in Lisse voor jouw schuldhulp of budgetbeheer!