Juridische en financiële hulp Leiden

Schuldhulpverlening, juridisch advies in Leiden en meer

Zoek je in Leiden een allround organisatie die gespecialiseerd is in schuldhulpverlening of juridisch advies? Dan hoef je niet verder te zoeken dan Stichting SHDB! Wij zijn een veelzijdige organisatie die voor talrijke particuliere en zakelijke klanten in Leiden en omgeving al bijzondere mooie resultaten heeft weten te behalen. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden op het gebied van schuldhulpverlening, budgetbeheer en juridische adviezen.

Schulden? Kies voor budgetbeheer in Leiden door Stichting SHDB!

Heb je last van schulden? Wij begrijpen dat je dan niet meteen staat te springen om een externe partij bij je financiële problemen te betrekken. We komen het regelmatig tegen in Leiden: mensen schamen zich soms voor hun situatie en willen het liefst proberen om er zelf uit zien te komen. Soms lukt dat echter simpelweg niet. Dit kan ertoe leiden dat mensen hun post niet meer open durven te maken en doen alsof ze niet thuis zijn als er weer een deurwaarder aanbelt. Zit je al in een dergelijke situatie? Of wil je voorkomen dat het zover komt? Aarzel dan niet Stichting SHDB in te schakelen voor schuldhulpverlening. Laat je budgetbeheer aan ons over en het enige waar je spijt van zult krijgen is dat je dit niet eerder hebt gedaan! Schuldhulp is waar we goed in zijn!

Schuldhulpverlening, budgetbeheer Leiden

Ook voor juridische hulp in Leiden

Je kunt ons ook inhuren voor juridisch advies in Leiden. Bijvoorbeeld als je gedagvaard bent. Wij leggen de dagvaarding dan gratis uit en geven je advies over de beste vervolgstap. Het maken van de juiste keuze vraagt uiteraard de nodige juridische kennis. Wacht bij een dagvaarding daarom niet langer en neem snel contact met ons op voor juridische dienstverlening! Zo kun je voorkomen dat de situatie onnodig erger wordt. Behalve voor dagvaardingen kun je ons voor allerlei andere juridische kwesties inhuren. Of deze nu te maken hebben met bijvoorbeeld werk en inkomen of wonen, bij ons kun je rekenen op de allerbeste juridische dienstverlening! Samengevat kun je ons inschakelen voor:

  • Schuldhulp
  • Budgetbeheer
  • Juridisch advies
  • Juridische dienstverlening
  • Administratieve ondersteuning

Meer informatie voor juridisch advies of budgetbeheer in Leiden

Ben je geïnteresseerd in schuldhulpverlening, budgetbeheer of juridische adviezen? Wij horen graag van je. Je kunt ons voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek bereiken via 0252-241400 of info@stichtingshdb.nl. Ook in Leiden is er voor juridische hulp, schuldhulpverlening en budgetbeheer geen betere dan Stichting SHDB!