Blog

30 december 2018

Budgettrainingen

START:

In de laatste week van januari starten wij in onze nieuwe trainingsruimte met de 1e Budgettraining ,

Heb je moeite om overzicht te krijgen in je maandelijkse uitgave patroon, dan is onze GRATIS Budgettraining iets voor jou.

KOSTEN:

De training is gratis en je kunt je je kunt inschrijven via de link, die wij vrijdag a.s. op Facebook plaatsen dus…. let daar op en vergeet vooral niet aan te geven of je aan de ochtend-  middag – of avondtraining wilt deelnemen i.v.m. het beperkte  aantal plaatsen.

INFORMATIE:

Als je je hebt ingeschreven krijg je per e-mail bericht en informeren wij je op welke dag(en) en tijdstip je bij ons wordt verwacht en zelf dient mee te nemen.

LEREN:

De training is er opgericht om je direct inzicht te geven in je maandelijks komsten en uitgaven zodat je vooraf weet wat je overhoud voor iets extra’s.

Héél JAAR:

Met deze training leer je ook om inzicht te krijgen in je uitgaven over het hele jaar en rekening moet houden met extra uitgaven. Bijvoorbeeld: verjaar- en feestdagen, aanslag gemeentelijke belasting, BSGR, apk keuring auto, vernieuwen ID Kaart, Paspoort of rijbewijs.

VOORSTEL UITBRENGEN:

Je hebt achterstand met het betalen van je maandelijkse verplichtingen en wil een voorstel doen om de achterstand in te lopen. Dan moet je wel weten wat je kunt aanbieden om te voorkomen dat je een ander probleem krijgt.

BENODIGD:

Nodig voor de deelname?…… een laptop of tablet waar je de USB stick met ons programma op aan kunt aansluiten. Geen Laptop of tablet, geef dat dan aan als je inschrijft dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Nieuws
About Stichting SHDB